FETÖ'cü tarım müşaviri: "Bizde Faruk Çelik'i indireceğiz"

FETÖ'nün sivil ayağında bulunan teröristlerden biriside Tarım Bakanlığı'ndan çıktı. Tarım Bakanlığında görev yapan Tarım Müşaviri Murat Yıldız ve bakanlıkta çalışan FETÖ'cü bir terörist arasında geçen WhatsApp yazışmaları deşifre oldu. Yazışmalarda, FETÖ'cü Yıldız'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Faruk Çelik'in infaz edileceğini yazdığı belirlendi.

FETÖ'cü tarım müşaviri: "Bizde Faruk Çelik'i indireceğiz"
22 Temmuz 2016 Cuma 09:35

Fettullahçı Terör Örgütü terörsitlerinin tüm kurum ve kuruluşlara sızdığının bir kanıtıda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda bulunan FETÖ'cü terörsit ile Bakanlık müşaviri Murat Yıldız arasında geçen WhatsApp yazışmaları oldu. Bakanlıkta görev yapan FETÖ'cü iki teröristin yapıtığı yazışmalar, FETÖ'nün sivil ayağındaki terörsitlerin varlığını cok net bir kanıt oldu. Yazışmalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Faruk Çelik'e ilişkin infaz konuşmalarına ulaşıldı.

FETÖ'nün sivil ayağında bulunan bakanlık müşaviri  Murat Yıldız ile FETÖ'cü diğer terörist arasına geçen yazışmada Yıldız;  "Abiler haber verdi Yezid birazdan geberecek. Biz de Faruk Çelik'i indireceğiz, korumalardan 3 tanesi bizden. Bundan sonra bana bakanım de" şeklinde yazı yazarak, Erdoğan ve Faruk Çelik'in infaz edileceğini diğer terörsite bildiriyor. Yazıların deşifre olmasıyla birlikte, FETÖ'cü terörist Murat Yıldız, kaçmaya hazırlanırken yakalandı.

FETÖ'cü müşavir ve diğer terörist arasında geçen yazışma şu şekilde;

Müşavir Murat Yıldız: 21:01 Abiler haber verdi yezid birazdan geberecek

Müşavir Murat Yıldız: 21:02 Biz de Faruk Çeliki indireceğiz

Bakanlık Çalışanı: 21:03 Ben yakındayım fakat bakan burada değil

Müşavir Murat Yıldız: 21:03 Haberim mevcut yerini öğrendik.

Bakanlık Çalışanı: 21:03 Korumalar nasıl olacak

Müşavir Murat Yıldız: 21:03 Üç tanesi bizden

Bakanlık Çalışanı: 21:04 Abi emin misin bak ses seda yok boşa düşmeyelim

Müşavir Murat Yıldız: 21:04 Bundan sonra bana sayın bakanım de

Müşavir Murat Yıldız: 21:04 :)

Bakanlık Çalışanı: 21:05 Tamam sayın bakanım bu Faruk p... kurtulalım kafi yezid kati öldü mü

Müşavir Murat Yıldız: 21:05 Abiler öldürüleceğini söyledi.

Bakanlık Çalışanı: 21:06 Çok şükür. Nerede buluşuyoruz.

Müşavir Murat Yıldız: 21:07 Mustafa Kemalde bekliyorum gel birlikte gidelim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarih bilir - 8 yıl önce
Tarımdaki reform çabaları halen bürokrasideki fetöcüler tarafından sabote ediliyor genç çiftci ve ıpard daki uygulama birimleri ve icatları incelenirse ihanetin boyutu ve sinsiliği anlaşılır.hibe sözleşmesi esında kursl değiştirip ssçms sapan değişiklikler talep edip vatandaşı yıldırıp küstürüyorlar.