FETÖ'cü memurun evinden 1 milyon dolar çıktı

FETÖ üyeliğinden aranan şüpheli M.T Denizli'de yakalandı. Şüphelinin evinden 1 milyon dolara yakın para ele geçirildi.

FETÖ'cü memurun evinden 1 milyon dolar çıktı
18 Ekim 2016 Salı 20:22

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Denizli'de, M.T. isimli örgüt üyeliğinden aranan şüpheli yakalandı. Evde yapılan aramada kutu ve spor çanta içinde 989 bin 658 dolar ile 50 bin 550 Euro ele geçirildiği belirtildi.

Ayrıca şüphelinin yakalandığı evde FETÖ için yazılmış olduğu belirtilen bir şiir bulundu. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında, Ankara'da bir kamu kurumunda memur olarak çalışan M.T.'nin Denizli'de olduğunun öğrenilmesi üzerine harekete geçti. Geçtiğimiz gece adresi açıklanmayan eve, polis operasyon düzenlendi.

FETÖ İÇİN ŞİİR YAZMIŞ

Operasyonda hakkında arama kararı olduğu belirlenen M.T. yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada ise kutu ve spor çanta içinde 989 bin 658 dolar ve 50 bin 550 Euro ele geçirildi. Aramada ayrıca Fethullah Gülen için yazılmış bir şiir bulundu. Şiirde, "Yürekte bir Sızıntı ile başladık, Zamanla öğrendik, Aksiyon insanı olmayı, Yeni Ümitlerimizle yağdırdık Yağmurları ve sonunda yeşerdi Goncalar" ifadeleri yer aldı. Ele geçirilen paralarla birlikte gözaltına alınan M.T., savcılığın soruşturması kapsamında polis tarafından Ankara'ya gönderilecek.

.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.