Festivale Korku Ayarı Fantastika 3.5

Türk İşi Fantastik Filmler Festivali bu yıl Fantastika 3.5 adıyla düzenlenecek.

Festivale Korku Ayarı Fantastika 3.5
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Türk Fantastik Filmler Festivali bu yıl korku filmlerini de dahile ederek Fantastika 3.5 adıyla düzenleniyor. 7-9 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da ilk gerçekleşecek festivalin ikinci ayağı da Ankara'da 16-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Türk işi korku filmlerinin gösterileceği festival kapsamında şimdiden çok sayıda film için gösterim haberleri geliyor. Konuyla ilgili Anadolu Ajansı tarafından yapılan haberde Türkiye'nin ilk ve tek fantastik filmler festivali bundan sonra ilk ve tek korku filmleri festivali olma özelliği de kazanacak.

Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da desteğini alan festivalde "Dünyayı Kurtaran Adam", "Drakula İstanbul'da" gibi filmler de gösterilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.