Fazla not veren 10 öğretmenin ihracı talep edildi

Bir öğrencinin devamsızlığını silip fazla not vermesi iddiaları üzerine açılan soruşturmada 10 öğretmen hakkında meslekten ihraç talebinde bulunuldu.

Fazla not veren 10 öğretmenin ihracı talep edildi
18 Kasım 2016 Cuma 14:31

Trabzon'da bir öğrencinin devamsızlıklarını silinmesi ve fazla not vererilmesi iddiaları üzerine 10 öğretmen hakkında başlatılan soruşturmada savcı ihraç talebinde bulundu.

Trabzon'un Düzköy İlçesinde bulunan Çamlıca Ortaokulu'ndaki idareci ve öğretmenler hakkında 2009-2011 eğitim öğretim yılında B.A. adlı kız öğrencinin devamsızlıklarının silindiği ve fazla not verilerek mezun edilmesi iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı. Soruşturmayı yürüten Trabzon Cumhuriyet Savcısı Koksal Yavuz, o dönemde okul müdürü olan  İhsan B. ile birlikte 9 öğretmene "görevi kötüye kullanmak" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açmasının yanı sıra meslekten ihraç etme talebinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.