Esenyurt'taki Asansör sapığı Genç kıza kabus yaşattı!

İstanbul'da kadınlara yönelik cinsel istismara bir yenisi daha eklendi. Kamerayı çevirdi, tacize kalkıştı. Kuaförlük yapan Özbek kadın işinden çıkıp evine giderken onu takip eden sapığın farkına varmadı.

Kamusaati
Kamusaati
15 Aralık 2021 Çarşamba 00:16

Show Haber'den Serhat Alaattinoğlu'nun özel haberine göre; Site asansörüne onunla birlikte binen sapık, kameraları çevirip genç kadına saldırdı. Zaman kazanmak için tuşlara basan sapık asansörün kapısı açılınca kaçarak uzaklaştı. Genç kadın polise şikayette bulundu. Polis sapığı kıskıvrak yakaladı.

İstanbul'da bir sitenin asansöründe genç kıza tecavüz girişiminde bulunan yabancı uyruklu sahış, tecavüz girişiminden sonra kıza tekme atarak kaçmıştı. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Korkunç olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Saldırganın 3 yıl önce siteden taşınan Filistin uyruklu 15 yaşındaki A.A. olduğunu ortaya çıktı.

İstanbul Esenyurt'ta genç bir kadın oturduğu sitenin asansöründe cinsel saldırıya uğradı. Olay, 12 Aralık günü saat 04.30 sıralarında bir sitede yaşandı.


Filistin uyruklu A.A. gece saatlerinde evine gitmekte olan 35 yaşındaki Özbekistanlı kadın kuaförü U.K.'yı takibe aldı. Kadının güvenlikli siteye girdiğini gören A.A., siteye giriş için başka bir yol aramaya başladı.


GENÇ KADINA SALDIRDI
Çitlerin üzerinden atlayıp sitenin arka bahçesine girerek U.K.'yi takibe devam etti. U.K.'nin arkasından asansöre binen A.A., asansörün kamerasının açısını bozduktan sonra genç kadına saldırdı. Yere düşürdüğü kadına tecavüz etmeye kalkışan sapık, U.K.'nin direnmesi ve çığlıkları üzerine başarılı olamadı.




Ve genç kadına tekmeler atarak asansörden inip kaçtı. U.K., ise yaşadığı şoku atlatır atlatmaz güvenlik görevlilerinden yardım istedi.


İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, U.K'nin ifadesini aldı. Ekipler, yaptıkları sıkı takip sonucu sapığı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.


KORKUNÇ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI
Olayla ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca derhal soruşturma başlatıldı. Korkunç olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Talihsiz kadın olayın ardından Esenyurt Aile İçi Büro Amirliği'ne müracaat etti. İfadesinde, sitedeki konutuna çıkmak üzere asansöre bindiğini ve son anda asansöre daha önce hiç görmediği, ismini dahi bilmediği bir kişinin bindiğini söyledi. Kapı kapandıktan sonra da cinsel saldırıya maruz kaldığını belirten U.K. davacı ve şikayetçi oldu.

KENDİSİ DE O SİTEDE YAŞAMIŞ
Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Esenyurt Asayiş Büro Amirliği'nce cinsel saldırı şüphelisinin tespit edilip yakalanması için site güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Dahası site güzergah ve çevresinde 5 kilometrelik alanda da saha çalışması gerçekleştirildi. Saldırgan şüphelinin sitenin dış duvarından atlayarak siteye girdiği, girişte de herhangi bir kayıt yaptırmadığı belirlendi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Sabah'ta yer alan habere göre, geriye dönük kamera kayıtlarını da inceleyen ekipler, saldırganın 3 yıl önce siteden taşınan Filistin uyruklu 15 yaşındaki A.A. olduğunu ortaya çıkardı. Olayın hemen ardından yakalanan saldırganı mağdur kadın da teşhis etti. Gözaltına alınan saldırgan adliyeye sevk edildi.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.