Erzurum Teknik Üniversitesinde 3 akademisyene gözaltı

Erzurum'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, Erzurum Teknik Üniversitesinde görevli 2 yardımcı doçent ve bir araştırma görevlisi gözaltına alındı.

Erzurum Teknik Üniversitesinde 3 akademisyene gözaltı
04 Şubat 2017 Cumartesi 11:35

Erzurum Teknik Üniversitesinde görevli 3 akademisyen gözaltına alındı. Erzurum'da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesinde görevli 2 yardımcı doçent ve bir araştırma görevlisi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, soruşturmayı yürüten Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, kentteki üniversitelerde örgüt ile bağlantılı kişilerin ortaya çıkarılmasına yönelik çalışmalarını devam ettiriyor.

Bu kapsamda, üniversitede görevli 3 akademisyen düzenlenen operasyonla gözaltına alınırken, ev ve ofislerinde arama gerçekleştirildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.