Ermenistan, Paşinyan'ı arıyor paşinyan nerede kaçtı mı?

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, yenilgiyi kabul ederek Dağlık Karabağ'dan çekileceklerini açıklamasının ardından, kayıplara karıştı.

Ermenistan, Paşinyan'ı arıyor paşinyan nerede kaçtı mı?
Kamusaati
Kamusaati
12 Kasım 2020 Perşembe 10:24

Azerbaycan, Ermenistan'ın işgal ettiği Dağlık Karabağ'ı geri aldı. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ise geri adım attıklarını duyurduktan sonra ortalıktan kayboldu.

Ermenistan basını, Nikol Paşinyan’ın sabah saatlerinden beri ortalıkta görünmediğini aktararak kulislere göre Paşinyan’ın kaçtığı ile ilgili haberlere yer verdi.

İddiaları teyit etmeye çalışan Ermenistan basınının bu iddiaları Rus ve Azerbaycan basınında da yer buldu.

Ermenistan, Paşinyan ı arıyor #1

"HANGİ ÜLKENİN ELÇİLİĞİNE KAÇTIYSAN ÇIK ORTAYA"

Paşinyan bu haberlere karşı hala bir mesaj yayınlamazken, Erivan’da yapılan mitingte muhalefet liderleri Paşinyan’a seslenerek, “Paşinyan, hangi ülkenin konsolosluğundaysan çık ortaya” diye seslendi.

Ermenistan’da gün içinde de muhalefetin protesto gösterileri yapacağı ve muhalefetteki siyasi partilerinin tekrar Paşinyan’ın istifa etmesi için girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

Ermenistan, Paşinyan ı arıyor #2

Ermenistan, Paşinyan ı arıyor #3

Ermenistan, Paşinyan ı arıyor #4

İlginizi Çekebilir


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.