Erdoğan: "Teröristlere karşı mücadelemiz yılmadan devam edecektir"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 kişinin şehit olduğu 34 kişnin yaralandığı İstanbul'da yaşanan bombalı terör saldırısında yaralanan ve Haseki Hastanesine kaldırılan yaralıları ziyaret etti. Erdoğan, burada yaptığı açıklamada "Teröristlere karşı mücadelemiz yılmadan devam edecektir" dedi.

Erdoğan:  "Teröristlere karşı mücadelemiz yılmadan devam edecektir"
07 Haziran 2016 Salı 13:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beyazıt, Veznedarlar'da meydana gelen terör saldırısında yaralalanları ziyaret etmek üzere Haseki Hastanesine gitti. Haseki Hastanesine gelen Erdoğan, saldırıda yaralanan 2 kişinin şuan ameliyatta olduğunu ifade etti. Hastanede tedavi altında bulunan yaralıların durumlarının iyi olduğunu ve kısa zamanda taburcu olacaklarını ifade eden Erdoğan, başsavcıların olay yerinde incelemeler yaptığını söyledi.

Haseki Hastanesi'nde saldırıda yaralananları ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "Milletçe başımız sağolsun. Haseki hastanesinde yoğun bakımda olan iki hastamız var ve şu anda onların ameliyatı devam ediyor. Diğerleri gayet iyi kendileri ile kısa bir sohbetimiz de oldu. Durumları iyi, taburcu edilecekler. Şu anda başsavcılığımız bölgede çalışmaları yapıyor. Şehitlerimiz ile ilgli adli işlemler devam ediyor." dedi.

Teröristlere karşı mücadelemiz yılmadan devam edecektir

Terör örgütünün sivil asker ayırımı yapmadığının dikkatini çeken Erdoğan, "Şunu çok açık net söyleyeyim. Terör örgütünün sivil asker ayrımı yapmaması bizi bağlamaz. Sonuçta şehit olan insandır. Yaptıkları insana karşıdır. Askerimizin de polisimizin de korucumuzun da görevi milletin güvenliğini sağlamaktır. Terör eylemleri milletin güvenliğinedir. Bunun affedilir tarafı yok. Ciğerimiz kan ağlıyor. Dolayısıyla teröristlere karşı mücadelemiz yılmadan devam edecektir." dedi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.