Erdoğan, MGK toplantısında Kime niçin ''Kes Ulan''Dedi

Erdoğan, MGK toplantısında Kime niçin ''Kes Ulan''Dedi

Erdoğan, MGK toplantısında Kime niçin ''Kes Ulan''Dedi
Admin
Admin
13 Şubat 2020 Perşembe 11:48

Erdoğan, MGK toplantısında Kime niçin ''Kes Ulan''Dedi

Cumhurbaşkanı Eşi Emine Erdoğan'ın GATA'ya girememesinin ardından yapılan MGK toplantısı esnasında olay ilk kez gün yüzüne ulaştı . eski dönemin Jandarma Genel Komutanı görevini yürüten Şener Eruygur'un konuşmsı üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masaya vurup "Kes ulan!" diye bağırdığı belirtilmişti peki neden işte detayı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu ikili arasında baya ciddi manada kötüye giden "FETÖ'nün siyasi ayağı" konulu sözlü münakaşayı anlatan Abdülkadir Selvi bir yazıda Cumhurbaşkanından bahsederek ', Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde MGK Toplantısı esnasında elini masaya vurup dönemin Jandarma Genel Komutanı Şener Eruygur'a "Kes ulan" diye tepkide bulunduğundan bahsetti .

 Selvi, bu konuya bazı örnekler verdi.şöyle:

Büyükanıt'a 'Sen mi yöneteceksin ben mi?' diye çıkıştı

 e-muhtırası verildiği gün telefonuna cevap alamayan Büyükanıt, AK Parti'nin konuşma yapacağı bildirilince ertesi gün olan  28 Nisan tarihinde Erdoğan 'ı telefonla arıyor . Karşılaşmış olduğu ilk tepkisi  'Paşa, bu ülkeyi sen mi yöneteceksin, yoksa ben mi?' " şeklinde oluyor.

Bahsi geçen toplantıda ise Jandarma Genel Komutanı Eruygur hükümeti itham eden bir konuşma yapıyor. Başbakan'ın uyarıda bulunmasına rağmen Eruygur aynı tonda konuşmasını uzatınca, Erdoğan masaya vurup 'Kes ulan!' diye tepki gösterdi."bu tepkiye rağmen Koşaner aynı tonda konuşmasını devam ettirtince de Erdoğan, 'Otur oturduğun yerde, ne yapacaksın? Bizi askeri araçlara doldurup Selimiye Kışlası'na mı götüreceksin' diye sert uyarılar yaptı.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.