Erdoğan'dan Zekai Aksakallı iddialarına cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile orduda yapılan atamalardan rahatsız olduğu öne sürülen Zekai Aksakallı ile ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan'dan Zekai Aksakallı iddialarına cevap
21 Ağustos 2017 Pazartesi 12:20

Geçtiğimiz günlerde yapılan Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile orduda yapılan atamalardan rahatsız olduğu iddia edilen Zekai Aksakallı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  açıklama yaptı. 

İşte Erdoğan'ın Zekai Aksakallı açıklaması:

"Askerlikte kırgınlık kavramı gibi bir kavram olmaz. Nerede görev verilirse asker gider görevini orada yapar. Özel kuvvetlerdeki görev süresi de doldu. Bu yaklaşan YAŞ toplantılarında da değerlendirmeler neticesinde 2. Kolordu'ya atamasıyla alakalı ilgili birimler bu teklifi getirmiş vaziyetteler. Bundan sonraki süreçte görevini devam edecek.

Ürdün'ün Kudüs'teki kutsal mekanların korunmasına ilişkin rolüne önem verdiğimizi özellikle belirtmek isterim. Ürdün ile Harem-i Şerif'te yaşanan kriz çerçevesinde önemli bir diyalog ve eşgüdüm sağladık. Bir daha benzer tacizlerin, saldırı ve hak ihlallerinin yaşanmasını asla istemiyoruz. Bunun için de Müslümanların Kudüs konusunda tam bir dayanışma içinde olması gerekiyor."
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.