Erdoğan'dan Kabine değişikliği iddialarına cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda, Rusya ziyareti öncesinde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hükümetin gündeminde kabine revizyonunun olmadığını söyledi.

Erdoğan'dan Kabine değişikliği iddialarına cevap
03 Mayıs 2017 Çarşamba 13:32

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya seyahati öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda yaptığı açıklamada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bir süredir gündemi meşgul eden Kabine değişikliği iddialarına da açıklık getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu;

"“Değerli arkadaşlar şu anda dediğim gibi hükümetin gündeminde böyle bir şey yok. Böyle bir teklifle de Sayın başbakan bana gelmiş değil ama dün yapılan kongrenin katılım programının ardından bir araya gelişimizde bununla birlikte şu anda tabii ki özellikle devlette atılan adımlar var Adımlarla ilgili olarak gereken görüşmemiz gereken konular vardı. Beraberce paylaşma fırsatını bulduk. Tabii sizler doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz durum bakalım bir gerçekleşsin resmen böyle bir görev tevdi edilmesi halinde atılacak adımları da orada tabii ki görme imkanımız olacak. Şunu açık net söylemek durumundayım eğer böyle bir görevi şahsıma tevdi edilirse genel kurulumuz tarafından tevdi edilmesi halinde tabii ki yeniden birimleri ele alıp değerlendirme hepsi bunların çok ciddi istişareler neticesinde olacaktır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.