Erdoğan'dan AK Partili vekile: Evini gerekirse ben yıkarım

Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekilleri ile yaptığı toplantıda, hasarlı evi bulunan milletvekili Mustafa Ataş’ın evini yıkmasını isteyerek, 'Gerekise ben yıkarım' dedi.

Erdoğan'dan AK Partili vekile: Evini gerekirse ben yıkarım
Kamusaati
Kamusaati
07 Şubat 2020 Cuma 13:21

Erdoğan'dan AK Partili vekile: Evini gerekirse ben yıkarım

Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekilleri ile yaptığı toplantıda, hasarlı evi bulunan milletvekilinden evini yıkmasını isteyerek, 'Gerekise ben yıkarım' dedi.

Erdoğan'dan AK Partili vekile: Evini gerekirse ben yıkarım

Cumhurbaşkanı ve Ak parti genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan dün AK Parti Genel Merkezinde milletvekilleri ile bir araya geldi.

4 saate yakın b ir zaman süren toplantıda Başkan Erdoğan’ın milletvekillerinin konuşmalarını dikkatli bir şekilde dinleyerek notlar aldığı öğrenildi.

Toplantıda Elâzığ ve Manisa başta olmak üzere son dönemde yaşanan depremler de konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul milletvekili Mustafa Ataş’ın İstanbul Üsküdar’daki evini gündeme getirdi. AK Parti İstanbul milletvekili Mustafa Ataş’a “Senin evin de hasarlıydı. Yıktın mı?” diye sordu. Mustafa Ataş ise ‘Bakanlık gerek görmedi’ cevabını verdi. Erdoğan bunun üzerine “Bu cuma herhangi bir değişiklik olmazsa, Üsküdar’a geliyorum. Gelip bakacağım. Gerekirse ben yıkarım” diye espri yaptı.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eren - 4 yıl önce
S