En romantik 14 şubat sevgililer günü mesajları

14 şubat sevgililer günü mesajları,en iyi sevgililer günü mesajı oku

En romantik 14 şubat sevgililer günü mesajları
Admin
Admin
14 Şubat 2019 Perşembe 12:20

Ve 14 şubat sevgililer günü geldi çattı..Bugün 14 şubat 2019 perşembe.Belki zaman zaman üzdüğünüz,kırdığınız sevgilinizin ya da eşinizin gönlünü almanızın tam zamanı..Biliyorum ki sevgilinizi candan seviyorsunuz.Unutmayın sevgiliniz ya da eşiniz için canınızı bile verirsiniz..

Hele ki kişi eşiniz ise..Çocuklarınızın annesi ise..Ona ufak da olsa bütçenize göre özel bir hediye almazmısınız?Bari bugün paraya kıymaz mısın hasan amca,Rüstem abi,Yusuf enişte!Sevgililer günü batı toplumunun icadı diye düşünmeyin ona bakarsanız birçok şey onların icadı..Karın,eşin,sevgilin bugün senden bir şey bekliyor..

Hadi hem güzel bir hediye sardır hem de güzel bir mesaj gönder ona.Bak mesajın bizden..

İşte en romantik 14 şubat sevgililer günü mesajları..

"AYRI VUCUT AYRI CAN AMA AYNI RUH..İKİ BEDENDE TEK BİR RUHA SAHİBİZ,SENLE BEN.."

"KALBİM ÖLENE DEK SENİNLE ÇARPACAK Kİ..İSTERSEN BAK DOKUN ŞİMDİDEN.."

"SENİN ADINI DUYDUĞUM ANDA BİLE KALBİMİN GERÇEKTEN ÇARPTIĞINI HİSSEDİYORUM

"Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara."

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle

Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum!

Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.

Bazеn sorarlar, “Hayatında biri var mı” diyе. Hayatımda biri yok. Birindе hayatım var. Sеvgililеr günün kutlu olsun sеvdiğim.

Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgârlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.