"ERDOĞAN, İSTANBUL'UN İKİNCİ FATİHİ"

Koronavirüsle uğraştığımız bu günlerde malesef o görevliler bunu yaptı..

"ERDOĞAN, İSTANBUL'UN İKİNCİ FATİHİ"
12 Mayıs 2020 Salı 13:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millete Sesleniş konuşmasında, "Fatih Sultan Mehmet Han'ın vakfiyesinde belirttiği şekilde cami olarak hizmet vermeye başlayabilecektir. Bu kararın milletimize, ümmete ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
"ERDOĞAN, İSTANBUL'UN İKİNCİ FATİHİ"

Alman basını, Ayasofya'nın tekrar camiye dönüştürülmesi kararını değerlendirdi. Frankfurter Allgemeine, İstanbul'da bulunan Ayasofya'nın yeniden cami yapılacağını aktardı.

Başlıkta, "Erdoğan, 'İstanbul'un ikinci Fatihi' mi?" ifadesine yer verildi. Haberde, "Hiç şüphesiz, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yönde adım atacak." denildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
R.g - 4 yıl önce
Allah bütün dünyayı hesaba çekerken kendinize gelin eyyyy kullarim rabbiniz benim bana itaat edin yoksa azap görceksiniz diyor'lakin sokaklar da insanlar yine çıplak 'yine yiyen içenler bol'herkes sikinti bitmiş cesine ağızlar acik iç içe dolaşıyorlar 'çöpler emeklerle dolu.Azginlik ayni şekilde devam ediyor.Allah önceliklerini azginlikta devam ettikleri için helek oldular'bizlerde helak olmaya kosuyoruz eyyyy Ademin çocukları eyy muhammetin ümmeti 'eyyy Allahin kullari azaptan uzak olalim hak için Allahım affet bizleri .Amin