Emniyet amirinin şok konuşması! 'Kasımda çıkıyoruz'

Malatya'nın Pötürge ilçesinde emniyet amiri olarak görev yaparken FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan başkomiser Fatih Günay'ın eşiyle yaptığı telefon görüşmesi, yine darbe girişimi umuduyla yaşadıklarını gösterdi. İşte detaylar...

Emniyet amirinin şok konuşması! 'Kasımda çıkıyoruz'
10 Ekim 2016 Pazartesi 09:00

15 Temmuz darbe gecesi sonrasında yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanan komiserlerden birinin eşiyle yaptığı konuşmasının detayları ortaya çıktı. Malatya'nın Pötürge ilçesinde emniyet amiri olarak görev yaparken tutuklanan FETÖ'cü başkomiser Fatih Günay'ın eşiyle yaptığı telefon görüşmesi, cuntacıların cezaevinde bile darbe umuduyla yaşadıklarını gösterdi. Günay eşine üzülmemesini ve Kasım ayında hepsinin içerden çıkacağını söyledi.

Yasaya göre kayıt altına alınan ve suç unsuru taşıdığı için Adalet Bakanlığı'na bildirilen 27 Eylül'deki Günay'ın eşine söyledikleri şu şekilde: 

"Ortalık çok karışacak, dışarıya çok çıkmayın, gıda maddelerini arttırın. Az kaldı güzelim çıkacağız. 1.5-2 aya geliriz. Aralık ayını görmeyiz. Allah'ın izniyle kasımda çıkıyoruz. 3-5 kişi değil, toptan hepimiz çıkacağız. Çıkmakla kalmayacağız. Biz onları içeriye sokacağız. Zırvasından zirvesine, itine kopuğuna, bürokratından bilmem neyine hepsini hapse tıkacağız. Vatanımız ve milletimiz için çalıştık. Dışarıdaki ite p.şta yem olacak değiliz"

Peygamberin cezaevine geldiğini de iddia eden Günay konuşmasına, "Malatya cezaevindeki bayram namazı ile ilgili söylentileri duydunuz mu? Malatya'da bizim emniyette de baya meşhur olmuş. Peygamber efendimiz buradakilerin hatırına bayram namazı için cezaevine gelmiş. 22 Kasım evlilik yıldönümümüzde görüşürüz" ifadeleriyle devam ediyor.

Firari Önder Aytaç da, Hz. Yusuf'un Silivri Cezaevi'ne gidip tutuklu örgüt mensuplarına namaz kıldırdığını iddia etmişti. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.