Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bombalı saldırı - Şehit ve Yaralılar var

Elazığ'da Emniyet Müdürlüğü yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi. Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik gerçekleşen saldırının PKK tarafından bomba yüklü araçla yapıldığı belirtildi. Elazığ Emniyet Müdürlüğü terör saldırısı şehit ve yaralılar var, olay yerinden görüntüler sayfamızda. Elazığ patlama ile ilgili detaylar haberimizde.

Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bombalı saldırı - Şehit ve Yaralılar var
18 Ağustos 2016 Perşembe 10:35

Elazığ Emniyet Müdürlüğü yakınında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevkedilirken konu ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Yaşanan patlama sonrasında bölgeden yoğun bir duman kümesi yükselirken, konu ile ilgili güvenlik güçleri teyakkuza geçmiş durumda. Patlamanın bir terör saldırısımı yoksa başka bir sebepten dola mı gerçekleştiği bilinmezken konu ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. 

Edinilen ilk bilgilere göre teröristlerin emniyet binası önüne bombalı saldırı düzenlenlediği belirtildi Saldırıda yaralıların olduğu ifade edilirkeni bölgeye gelen ambulanslar yaralıları hastahanelere taşıyor. 

3 şehit, 100'den fazla yaralı

Yapılan ilk açıklamalara göre Elazığ'da gerçekleşen terör saldırısında 3 şehidimizin ve 120  yaralımızın olduğu belirtildi. 

Elazığ Malatya karayolu üzerinde bulunan Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne saat 09.20'de bombalı saldırı düzenlendi. PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla yaptığı hanin terör saldırısını emniyet binası yanında bulunan otopark önündeki yolda gerçekleştirdi. Yaşanan şiddetli patlama sonrasında bölgede çok sayıda yaralı olduğu ifade edildi. 


Terör saldırısı ile ilgili HÜKÜMETTEN İLK Açıklama! Görmek için TIKLAYINIZ

Sağlık SEN'den Elazığ Patlaması ile ilgili Açıklama için TIKLAYINIZ


Patlamanın etkisiyle Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasının ön cephesi büyük hasar gördü ve büyük bir çukur oluştu.  Terör saldırısı sonrasında olay yerinden silah seslerinin geldiği ve bölgeye yaralılar için çok sayıda ambulans sevk edildi. Hastanelere kaldırılan yaralılar için kan anonsları yapıldı. Patlamanın meydana geldiği bölge güvenlik çemberine alınırken,

Güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için operasyon başlattı. 

ELAZIĞ PATLAMA OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ


.









 


Etiketler; #elazığ patlama
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saadet - 8 yıl önce
Allah devletimize zarar vermesin bilsinlerki her saldirida bizler daha guclenecegiz her aci hastaliga karsibizi guclendirdi sehit olmak guzel caniler siz nasil anilanacksiniz asalaklar
Avatar
Alonso - 8 yıl önce
Artık pkk là ilgilen in.zaten Askeriye bitti.
Avatar
Fatma Fatos Gokkaya - 8 yıl önce
Allah belanızı versin şerefsizler
Avatar
Fff - 8 yıl önce
Terörü lanetliyoruz ve asla onaylamiyoruz