E-devlet çöktü mü 2020 6 nisan, E-devlet ücretsiz maske başvurusu yap online internet üzerinden,Turkiye.gov.tr neden açılmıyor

e-devlet çöktü mü 2020 pazartesi, e-devlet maske siparişi online,e-devlet neden çöktü 2020

E-devlet çöktü mü 2020 6 nisan, E-devlet ücretsiz maske başvurusu yap online internet üzerinden,Turkiye.gov.tr neden açılmıyor
06 Nisan 2020 Pazartesi 00:00

Flaş...Ücretsiz maske başvuru nedeni ile yoğunluktan çöken e-ptt avm, başvuru yapmak isteyen kullanıcıları e-devlete yönlendiriyor açıklama şu şekilde

Değerli Vatandaşlarımız,

Yoğun ilginize teşekkür ediyoruz.

Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Birkaç saat önce PTT nin açıklamasında e-ptt avm üzerinden vatandaşlarımız bilgilerini girerek ücretsiz maske temini yapabileceklerdi.Ancak halkın yoğun ilgi göstermesinin ardından e-pttavm adresi şuanda çöktü..

E-devlet çöktü mü 2020 6 nisan, Turkiye.gov.tr neden açılmıyor

Yukarıdaki açıklamadan sonra ücretsiz maske başvuruların artık e-devlet üzerinden yani turkiye.gov.tr adresinden yapılacağı duyurdu.Ancak bazı kullanıcılar ilgili siteye de giriş yapamadığı için şimdi de e-devlet çöktümü , turkiye.gov.tr neden açılmıyor 2020 6 nisan pazartesi gibi sorular sormaya başladı.

E-devlete şuanda erişim var.Ücretsiz maske başvurusunu buradan yapabiliyorsunuz ancak bazı kullanıcılar e-devlete erişemediği söylüyorlar

E-devlet neden çöktü

Ücretsiz maske dağıtımının yapılacağı açıklamasından sonra turkiye.gov.tr adresinde müthiş bir yogunluk oldu online olarak.Bu yoğunluk gecici bir süre sonra duracaktır ve e-devlet üzerinden ücretsiz maske siparişi verebileceksiniz.

Ücretsiz maske hizmeti alabilmek için lütfen tıklayınız

E-devlet ücretsiz maske başvurusu 2020

Ücretsiz maske talebinde bulunabilmek için e-devlet aracılığı ile yapabilirsiniz.Unutmayın ptt şubelerinde dağıtım yok! Boşuna gitmeyiniz.E-devlet üzerinden başvurunuzu yapınız.Ptt görevlisi bizzat evinize teslim ediyor.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dilek atıci - 4 yıl önce
Muhtarlar. Her eve dağıtsa . Teşekkürler.
Avatar
Hatun özdemir - 4 yıl önce
Astim hastasiyim
Avatar
Ali paşa aksoy beden maske almak istiyorum 6kisiyiz evde - 4 yıl önce
Bu