Doğu Perinçek'ten referandum açıklaması

Referandum sürecinin geride kaldığını söyleyen Doğu Perinçek CHP'ye yüklenerek, "Hiç kimse PKK ve HDP ile birlikte Hayır cephesi kurmaya kalkışmasın." açıklaması yaptı.

Doğu Perinçek'ten referandum açıklaması
19 Nisan 2017 Çarşamba 21:40

Vatan Partisi Genel Başkanı  Doğu Perinçek,  Twitter'dan referandum ile ilgili açıklamlarda bulundu.

YSK'ya referandum'un iptal edilmesi için başvuru yapan partilerden biri olan Vatan Partisi'nin Genel Başkanı Perinçek, YSK'nın kararını açıklamasını beklemeden "evet-hayır olayı geride kalmıştır" dedi.

CHP'ye de sokak eylemleri için yaptığı çağrılara da sert tepki gösteren Perinçek "CHP yönetimi,  PKK'nın sokak çağrılarına zemin hazırlayan "tanımıyoruz, tanımayacağız" gibi kışkırtmalara derhal son vermelidir" dedi.

İşte  Doğu Perinçek'in açıklamaları:

Anayasa değişikliğine ilişkin Evet-Hayır olayı arkada kalmıştır ve kesinlikle arkada bırakılmalıdır. Şimdi beraberlik zamanıdır. Halk Oylaması, yüzde elliye yüzde elli eşitlikle bitti. Bu maçın galibi ve mağlubu yoktur.  Türkiye'nin sorunları beraberlikle çözülür.  Türkiye'yi Evet-Hayır kamplaşmasına sokmak yanlıştı. Bugün o kamplaşmayı sürdürmek, daha büyük yanlıştır.

"CHP, HDP İLE EL ELE VERMEYE DERHAL SON VERMELİDİR"

CHP yönetimi,  PKK'nın sokak çağrılarına zemin hazırlayan "tanımıyoruz, tanımayacağız" gibi kışkırtmalara derhal son vermelidir. CHP yönetimi, HDP ile el ele vermeye derhal son vermelidir. Hiç kimse  PKK ve HDP ile birlikte Hayır cephesi kurmaya kalkışmasın. Millet bu girişimlere kesinlik izin vermeyecektir.  PKK, hendeklere gömülmüştür ve şimdi o hendeklerin içinden halkı sokağa çağırmaktadır. Sokakta  PKK istemiyoruz. Mecliste  PKK istemiyoruz.

"HDP İLE KURULACAK CEPHELERİN KARŞISINDA OLACAĞIZ"

İlan ediyoruz: Bir: Atlantik emperyalistlerinin iktidar projelerinde olmayacağız ve ABD'nin iktidar projelerinin karşısına dikileceğiz. İki:  PKK'nın yasal Partisi olan HDP ile kesinlikle yan yana gelmeyeceğiz. HDP ile kurulacak cephelerin kesinlikle karşısında olacağız. Vatan Partisi olarak, milletimizi ABD güdümlü  PKK ve FETÖ terörüne karşı birleştirmeye kararlıyız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.