Doğalgaza Bir Zam Daha, Doğalgaza Zam Üstüne Bir Zam Daha !!!

Doğalgaza zam geldi,Doğalgaza aynı ay içinde bir zam daha geldi, Doğalgaza Bir Zam Daha, Doğalgaza Zam Üstüne Bir Zam Daha !!!, Doğalgaz satış fiyatlarına Eylül ayının başından itibaren zam yapıldı, Yeni Doğalgaz fiyatları 1 Eylül tarihinden itibaren geçerli mi olacak.. Detaylar Haberimizde...

Doğalgaza Bir Zam Daha, Doğalgaza Zam Üstüne Bir Zam Daha !!!
Admin
Admin
31 Ağustos 2019 Cumartesi 00:34

Doğalgaza zam geldi

Doğalgaz satış fiyatlarına Eylül ayının başından itibaren  %14.90 zam yapıldı. Fiyatlar 1 Eylül'den itibaren geçerli.

Doğalgaza aynı ay içinde bir zam daha geldi.

Yapılan zam yüzde 14,90...

Yeni Fiyatların 1 Eylül 2019'dan tarihinden sonra geçerlilik kazanağı kesinleşirken 1 Ağustos'ta tarihi itibari ile de konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 14,97, sanayi bölgeleri için ise yüzde 13,73 oranlarında büyük bir zam zam yapılmıştı.

EPDK tarafından açıklama yapan yetkililer açıklamada, Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi'nin ilan etmiş olduğu doğalgaz toptan satış fiyatları neticesi dolayısıyla, konut tüketicileri için 1 eylülden itibaren geçerli olmak üzere uygulanan fiyatta yüzde 14,90 artışa gidildiği duyuruldu.

BOTAŞ'ın ilan etmiş olduğu  doğalgaz toptan satış fiyatları neticesinde yapılan açıklama şu şekilde:
"Konut tüketicileri (evsel tüketiciler) ve Kademe 1 tüketicileri için nihai doğalgaz satış fiyatlarına ortalama % 14.90 oranında artış yapılmıştır. Fiyatlar 1 Eylül 2019 tarihi itibariyle geçerlidir"


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.