Diyarbakır Valiliği açıkladı - Terör saldırısı nasıl yapıldı?

Diyarbakır Valiliği, dünki terör saldırısının nasıl yapıldığını açıkladı. Açıklama da ayrıca saldırı ile bağlantısı olan 5 şüphelinin de gözaltına alındığı bildirildi. İşte valiliğin açıklaması...

Diyarbakır Valiliği açıkladı - Terör saldırısı nasıl yapıldı?
12 Nisan 2017 Çarşamba 13:15

Diyarbakır Valiliği, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun terör saldırısı olduğunu açıkladığı patlama ile ilgili açıklama yaptı. Valilik, patlamanın nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi verdi.

Bağlar ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısının, İl Emniyet Müdürlüğü ek binasına bitişik vaziyette bulunan apartmanın bodrum katından 30 metre kazılan tünele tuzaklanan, RDX, amonyum nitrat, TNT ve mazot ile hazırlanan yaklaşık 1 ton patlayıcı ile gerçekleştirildiği bildirildi. Saldırı ile doğrudan ilişkisi bulunan 5 şüphelinin ise gözaltına alındığı kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.