Diyarbakır Son Dakika Diyarbakır'da patlamada polis aracında teröristler de vardı

Diyarbakır'da bu akşam saatlerinde meydana gelen patlamada 15 polisin yaralı olduğu iddia edilmişti. Ancak gelen bilgilere göre zırhlı aracın içerisinde bulunan polis memurlarının terör operasyonları kapsamında yakalanıp sağlık muayenesine götürülen terör zanlılarınına eşlik ettiği belirtiliyor. İşte tüm detaylar...

Diyarbakır Son Dakika Diyarbakır'da patlamada polis aracında teröristler de vardı
10 Mayıs 2016 Salı 17:36

Diyarbakır'da son dakika haberi olarak geçilen Diyarbakır patlamasının ayrıntıları belli olmaya başladı. Diyarbakır'da devam eden terör operasyonlarında gözaltına alınan 7 terör zanlısının polis aracıyla hastaneye götürüldüğü sırada Diyarbakır Dicle Bulvarı üzerinde patlama meydana geldi. Polis arabasında 7 polisin 7 terör zanlısını hastaneye götürmek için refakat ettiği gelen bilgiler arasında. 

Polis aracına yapılan saldırının PKK terör örgütü mensuplarının mı yoksa IŞİD'in mi yaptığı tam olarak bilinemiyor. Ayrıca polis aracında terör zanlılarının olup olmadığının da saldırıyı yapanlar tarafından bilinip bilinmediği netlik kazanmadı. 

Saldırı bomba yüklü araçla gerçekleşti. Ancak bomba yüklü aracın oraya ne zaman bırakıldığı henüz bilinmiyor. 


Etiketler; #Dİyarbakır
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.