Diyanet'ten Kamu Spotu Eleştirilerine Tepkiler Başladı

Diyanet'ten Kamu Spotu Eleştirilerine Tepkiler Başladı,Telefonuna Değil, Eşinin Yüzüne Bak!" Adlı Kamu Spotu Yayınlayan Diyanet'in, Kadını Hizmetçi Gibi Göstermesi Tartışma Yarattı. Diyanet'ten dikkat çeken kamu spotu!Kamu Spot'u İçin Ödenen Miktar

Diyanet'ten Kamu Spotu Eleştirilerine Tepkiler Başladı
Admin
Admin
12 Kasım 2019 Salı 17:16

Diyanet'ten Kamu Spotu Eleştirilerine Tepkiler Başladı,Telefonuna Değil, Eşinin Yüzüne Bak!" Adlı Kamu Spotu Yayınlayan Diyanet'in, Kadını Hizmetçi Gibi Göstermesi Tartışma Yarattı.

 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, aile temalı kamu spotu yayınlanması kendilerine yöneltilen eleştirilere şöyle cevap verdi.

Diyanet’in o videosu dünya medyasına konu oldu

Kadının 'hizmetçi' olarak gösterildiği görüşüne tepki gösteren Erbaş, şunları söyledi:
"Bir kamu spotu hazırladık. Bunu da hazmedemediler. Bununla ilgili meclise önerge bile verdiler. Bir kadının eşine çay getirmesi, kek getirmesi, kocasının da kadınlara karşı görevlerini yerine getirmesi kadar doğal bir şey olabilir mi?"

Görüntüleri izleyenlerin yorumları şu yönde; "kadının evde hizmetçi olarak gösterildiğini" savunup kadınların hiç telefon kullanmıyormu diyerek sorgulandı

Haberde ayrıca “Türkiye’nin Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı 2018 Cinsiyet Eşitliği Raporu’na göre, 149 ülke arasında 130’uncu sırada olduğu”na değinildi

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.