Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragman yayınlandı

TRT 1'in sevilen dizisi ve ekranların favorisi Diriliş Ertuğrul dizisi 45. bölüm fragmanı ilk kez burada!

Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragman yayınlandı
03 Şubat 2016 Çarşamba 21:17

 Yayınlandığı günden beri reyting sıralamalarında zirvede yer alan Diriliş Ertuğrul dizisi, heyecanlı bölümleri ile diziseverleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. 43. bölümünde izleyenleri merak içinde bırakarak, biten dizi bu akşam yayınlanan 44. bölümde de aynı heyecanı yaşattı. Başarılı oyuncu kadrosu ve oyuncuları ile sağlam bir duruş sergileyen dizi, izleyicilerin de takdirini alıyor.

Kaan Taşener, Hülya Darcan, Uğur Güneş ve Engin Altan Düzyatan'ın başrollerde yar aldığı dizinin fragmanları da en az bölümler kadar ilgi görüyor. Bu akşam yayınlanan 44. bölümle birlikte Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanı için beklenti de arttı.

Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanı ve Diriliş Ertuğrul 44.bölümü televizyonda yayınlanmasının hemen ardından sitemizde yayınlanacaktır.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.