Devlet Bahçeli: "PKK'lı diye açığa alınanların ihracı için daha ne beklenmektedir?"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında hükümete seslenerek, PKK ile ilişkisi bulunan öğretmen ve memurlar ile ilgili işlemlerin ne zaman yapılacağını sordu. Bahçeli; "PKK'lı diye açığa alınan öğretmenlerin devletle bağının kesilmesi için ne beklenmektedir." dedi.

Devlet Bahçeli: "PKK'lı diye açığa alınanların ihracı için daha ne beklenmektedir?"
11 Ekim 2016 Salı 12:15

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün yapılan grup toplantısı konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. FETÖ ile yapılan müdacelenin sonuna kadar arkasında olduklarını ifade eden Bahçeli, aynı mücadelenin PKK ile de yapılması gerektiğini ifade etti. Bahçeli, PKK'lı öğretmenlerin neden daha ihraç edilmediğini hükümete sordu. İşte Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı önemli açıklamalar. 

FETÖ ile yapılan mücadelenin aynısı PKK ile de yapılmasını bekliyoruz

MHP lideri Devlet Bahçeli, 15 Temmuz'dan bu yana FETÖ ile yapılan tüm adımlarda devletin arkasında olduklarını ifade ederek, aynı mücadelenin terör örgütü PKK ile yapılmasını da istedi. Bahçeli PKK ile ilgili açıklamasında; "Dün analar ağlamayacak diyorlardı, bugün bir millet hüngür hüngür ağlamaktadır. Ne çözüm oldu, ne barışın sesi duyuldu. 15 Temmuz'dan itibaren FETÖ ile amansız mücadele edilmektedir. Son derece doğru şekilde FETÖ'cülerin üzerine gidilmektedir. Olağanüstü şartlarda emek ve çaba sarf edilmektedir. Bu sürece destek veriyoruz ancak FETÖ ile yapılan mücadelenin, aynısının PKK'lılara da uygulanmasını bekliyoruz." dedi.

PKK'ya destek verenler ne zaman hake ettiğini bulacak?

Devlet Bahçel, PKK'ye destek veren ve kamuda çalışan kişilerin ne zaman ihraç edileceğini Hükümete sordu. Bahçeli, "Hakkari'de, Şırnak'ta, Diyarbakır'da, İstanbul'da patlayan bombalara tezahürat yapanlara hak ettiği dersi vermek hükümetin namus borcudur. PKK'ya destek veren memurlar, işadamları, medya organları ne zaman hak ettiğini bulacaktır? PKK'lı diye açığa alınan öğretmenlerin devletle bağının kesilmesi için ne beklenmektedir. FETÖ ile mücadele edenler PKK ile niye sus pustur. Bunlar Türkiye'yi yıkmaya çalışanların maşalarıdır." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hök - 8 yıl önce
ismet yılmaz açık olmasından korkuyo olmasın,öğretmen almıyalım diye.170 bin açık var adam açık yok diyor istifa etmeli millet rahatlasın