Devlet Bahçeli'den sert baston cevabı: Bre densizler...

​MHP lideri Devlet Bahçeli, 'AKP'nin bastonu oldunuz' eleştirisine karşı ağır sözler sarf etti.

Devlet Bahçeli'den sert baston cevabı: Bre densizler...
04 Ekim 2016 Salı 12:34

​MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında sert konuştu. 'AKP'nin bastonu oldunuz' eleştirisine grup toplantısındaki konuşmasında sert cevap veren Bahçeli, "Bre densizler siz FETÖ'nün kurşun askerliğine talip olurken, bizim Türkiye'yi müdafaa etmemiz mi gözünüze batıyor?" dedi.

15 Temmuz darbe girişimini püskürtmede başarıya ulaşılmasının ardından FETÖ mücadelesinde AKP'ye destek olan Bahçeli,  'AKP'nin bastonu oldunuz' eleştirisine şöyle cevap verdi: 

"Biz AKP'ye terörle mücadelede hep destek verdik. Bir kısım aklıevler bizi eleştirmektedir. Güya biz AKP'ye bastonluk yapıyormuşuz. Güya biz AKP'nin avukatlığına soyunuyormuşuz.

Bre densizler siz FETÖ'nün kurşun askerliğine talip olurken, bizim Türkiye'yi müdafaa etmemiz mi gözünüze batıyor?

Allah bizi doğrudan ayırmasın, her daim milletin avukatı yapsın. Ne yapacaktık, devleti yönetenlerle, devleti yönetenlerle kavga mı edecektik? Nedir istenen, Pensilvanya'dan sufle alanlar bize ne ima etmektedirler? Hiç kimse haddini aşmasın, yediğimiz aşı da, atacağımız taşı da biliriz"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.