Dev galibiyetin ardından Facebook çöktü mü? Facebook'da paylaşım yapılmıyor

Facebook çöktümü,facebook da neden resim paylasılmıyor,facebook da sorun mu var 23 şubat 2020

Dev galibiyetin ardından Facebook çöktü mü? Facebook'da paylaşım yapılmıyor
23 Şubat 2020 Pazar 21:38

Kadıköy'de 21 yıl sonra 3-1 gibi net bir skorla Fenerbahçe'yi kendi evinde yenen Galatasaraylılar çıldırdı..Şuanda Facebook'ta özellikle resim paylaşılmıyor..Sorunun sosyal medyaya aşırı yüklenmesinden kaynaklı olduğu düşünülüyor..

Facebook çöktü mü Facebook neden açılmıyor

Galatasaray spor külübünün 21 yıl sonra Kadıköy'de Fenerbahçeyi devirmesinin ardından sosyal medya da özellikle Facebook'da paylaşım rekorları kırılıyor..Bunun neticesinde de özellikle Facebook ve Tiktok gibi sosyal medyaya girişlerde sorunlar yaşanıyor..

Capsler patladı..

Tüm Galatasaraylıların neredeyse hepsi büyük maçın capslerini paylaşım yapıyor..Bu nedenle de Facebook kilitlendi..Maçın bitmesinin ardından yoğun bir şekilde sevinip,sosyal medya da paylaşım yapan Galatasaraylılar, Facebook'u kullanılmaz hale getirdi!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Önder ulunyege - 4 yıl önce
2o yıldır bu anı bekliyorlardı sevinsinler bir yirmi yıl daha yenemezler bırak sevinsinler.
Misafir Avatar
ktral meheme - 4 yıl önce @Önder ulunyege
hadi lan fb aglama fb kumeye