Dernek Vakıf ve Cemaatlere Tarihi Değişiklik !!!

cumhurbaşkanının çok önem verdiği yeni yasa çok köklü değişikler yer alacak, Yeni yasaya göre Vakıf cemaat dernekler hepsini devlet kontrol altına alacak, Sms yasaklanacak, Kurban derisi- bağış toplama yasaklanacak, yeni yasaya göre bağışların hepsi Hepsi Diyanete başlanacak.

Dernek Vakıf ve Cemaatlere Tarihi Değişiklik !!!
Admin
Admin
15 Ağustos 2019 Perşembe 01:09

Vakıf cemaat dernekler İçin Devlet Kontrolü

Cumhurbaşkanının çok önem verdiği yeni yasa çok köklü değişikler yer alacak

Yeni yasaya göre Vakıf cemaat dernekler hepsini devlet kontrol altına alacak,

Sms yasaklanacak,

Kurban derisi- bağış toplama yasaklanacak,

yeni yasaya göre  bağışların hepsi Hepsi Diyanete başlanacak.

Kurban Derilerini bu tür kurumlar tek elleştirmeye çalıştığı ve kendilerinden başka kimseye verilmesini istemedikleri için kurban derisi fiyatlarını da düşürdüler. 2019 yılı kurban derisi alım fiyatları küçükbaş için tanesi 5 lira civarına düşerken, büyük baş kurban derilerinin önceki yıllara göre kg ile alınan derileri bu yıl tane hesabına göre 25 lira civarına kadar düştü.

son dönemlerde çeşitli cemaatlerin devlete kafa tutmaları siyasi açıklamalar yapması ve en son yaşadığımız 15 temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi cemaat adı altında silahlı terör örgütü kurma çalışmaları dolayısıyla devletten artık Vakıf cemaat dernekler gibi oluşumların stk ların  hepsini devlet kontrol altına alacak, Başkan Erdoğan bu ülkede artık istediği gibi at koşturamayacak, yeni türkiye hukukun üstünlüğü ve milli birlik ve beraberliğin üzerine inşa ediyoruz açıklamalarında bulundu.

Detaylar netleştikçe buradan paylaşacağız..


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.