Demokrat Parti'de toplu referandum istifası

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın anayasa değişikliği referandumunun 'hayır' tarafında bulunmasından dolayı toplu istifa ile büyük tepki gösterildi.

Demokrat Parti'de toplu referandum istifası
06 Şubat 2017 Pazartesi 13:25

Demokrat Parti (DP) toplu referandum istifası ile sarsıldı. Yıllarda FETÖ'ye desteği ile bilinen Yeni Asya Gazetesi tarafından desteklenen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'a referanduma 'hayır' tarafında olması nedeniyle toplu istifa ile tepki gösterildi.

Demokrat Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Yamak ve yönetimi partisinin 'hayır' demesinden dolayı istifasını sundu. İstifalarını basın toplantısı ile duyurdular. 

Bakşan Yamak, basın açıklamasında "Bilindiği üzere Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal 2017 anayasa değişikliği referandumunda parti olarak hayır vereceklerini açıkladı. Demokrat Parti bu millete yıllarca hizmet etmiş, birçok siyasetçi yetiştirmiş, demokrasi uğrunda başbakan ve bakanlarını şehit vermiş bir partidir. Demokrat Parti her dönem milleten yana, milletle birlikte yürümeye özen göstermiştir." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.