Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Davutoğlu'nun açıklamalarına ilk yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK toplantısı sonrası basın açıklaması yapan ve Davutoğlu hakkında konuştu. 22 Mayısta düzenlenecek kongrede kararı ile ilgili Erdoğan, "Hауırlı оlsun. Bаşbаkаn'ın kеndi kаrаrı" dеdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Davutoğlu'nun açıklamalarına ilk yorum
05 Mayıs 2016 Perşembe 15:07

Başkakan Ahmet Davutoğlu'nun MYK toplantısı sonrası yaptığı basın toplantısıyla ilgili açıklamalarına Cumhurbаşkаnı Erdоğаn'dan cevap geldi.,

Ahmet Davutoğlu MYK sonrası yaptığı basın toplantısında, AK Parti olağanüstü kongre tarihinin 22 Mayıs 2016 Pazar günü gerçekleşeceğini belirtmişti. Konu ile yorum Cumhurbaşkanlığı tarafından gecikmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan olağanüstü kongre kararı için  "Hayırlı olsun" cevabını verdi.

Ahmet Davutoğlu'nun 22 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek kongrede aday olmamasına ise, "Başbakan'ın kendi kararıdır" yorumunu yaptı. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan - 8 yıl önce
Selam aleyküm cumur başkanım işsizin iş bulamı yorum 24 yaşındayım kütahya emet ilçesinde hikametkah ediyoru 05455533933 çok mağdur durum dayım iş bulverirseniz çok sevinirim