Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gül'ün Başyaveri serbest bırakıldı

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başyaverliğini yapan Kurmay Albay Bekir Furkan Özdaban ile birlikte 7 kişi serbest bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gül'ün Başyaveri serbest bırakıldı
07 Şubat 2017 Salı 14:11

​Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Cumhurbaşkanlığı Başyaveri Kurmay Albay Bekir Furkan Özdaban serbest bırakıldı. Özbadan, Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başyaverliğini yapmıştı.

Terör örgütü soruşturması kapsamında 16 Ocak'ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gözaltına alınan Özbadan, Ankara'ya getirilmişti. Adliyeye sevki yapılan  Özdaban ve diğer 7 şüpheli için cumhuriyet savcısı şüphelilerden  4'ü adli kontrol, 4'ü ise tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti. Özbadan ve diğer şüpheliler yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.