Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de
Admin
Admin
29 Ekim 2021 Cuma 10:48

Bugün Cumhuriyet 98 yaşında…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98’inci yıl dönümünde Anıtkabir'e çıktı.

AY YILDIZLI ÇELENGİ, MOZELEYE BIRAKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aslanlı Yol'un başındaki yerini almasının ardından başlayan törende, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, yüksek yargı organlarının başkanları, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları da Aslanlı Yol'dan geçerek, mozoleye çıktı.

Erdoğan'ın, üzerinde ay yıldız bulunan çelengi Atatürk'ün mozolesine bırakmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

ANIT ÖZEL DEFTERİ'NE YAZDI: GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Devlet erkanı, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

Burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu mesajları verdi:

“Aziz Atatürk, Cumhuriyetimizin 98'inci yıl dönümüne kavuşmanın gururunu yaşadığımız bu müstesna günde zatıalinizi, silah arkadaşlarınızı ve kahraman şehitlerimizi bir kez daha şükranla yad ediyoruz. Şehitlerimizin canları pahasına bizlere emanet ettiği cumhuriyetimizi her alanda güçlendirmek, itibarını artırmak ve dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Tüm insanlığın koronavirüs salgını sebebiyle ciddi krizlerle boğuştuğu bir dönemde, Türkiye ihracat, istihdam, üretim ve yatırım alanlarında elde ettiği başarılarla kalkınma yolculuğunu sürdürmektedir. Şanlı tarihi zaferlerle dolu kahraman bir milletin mensupları olarak, Cumhuriyetimizi 2023 hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız. Ruhun şad olsun.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir de  #1

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir de  #2

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir de  #3

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir de  #4

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir de  #5

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir de  #6

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir de  #7

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir de  #8

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir de  #9

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir de  #10

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir de  #11

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir de  #12

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.