Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkeyi yıkmaya çalışanlar nasıl oluyor da mağdur oluyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da düzenlenen STK temsilcileri toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, son günlerde sıkça bahsedilen "mağdur edebiyatı"na sert çıkarak, "Mağdur diye bir şey tutturdular, asıl mağdur benim şehit olan vatandaşımın yakını. Ülkeyi yıkmaya çalışanlar nasıl oluyor da mağdur oluyor." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkeyi yıkmaya çalışanlar nasıl oluyor da mağdur oluyor"
14 Ekim 2016 Cuma 20:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da STK temsilcileri toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün mağdur edebiyatı algısını eleştirerek, "Mağdur diye bir şey tutturdular, asıl mağdur benim şehit olan vatandaşımın yakını. Ülkeyi yıkmaya çalışanlar nasıl oluyor da mağdur oluyor." dedi. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya STK temsilcileri toplantısındaki açıklamaları haberimizde. 

Ülkeyi yıkmaya çalışanlar nasıl oluyor da mağdur oluyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde sıkça konuşulan FETÖ'cülerin mağdur algısına sert çıkarak, "Mağdur diye bir şey tutturdular, asıl mağdur benim şehit olan vatandaşımın yakını. Ülkeyi yıkmaya çalışanlar nasıl oluyor da mağdur oluyor. Bakın nerelerden ne tür kasalar çıkıyor. Ne tür gizli evraklar çıkıyor. Daha durun neler çıkacak. İnlerine yeni yeni giriyoruz. İnler açıldıkça başka inler çıkıyor. PKK'da bile bu kadar in görmedik. Üzerine üzerine gideceğiz. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Bunlara ev sahipliği yapanlar da bunlardan bir dert görsün" dedi.

Türkiye gel dediğinde gelen, git dediğinde giden bir ülke değildir

Erdoğan, Irak ile yaşanan Başika krizi ile ilgili açıklamasında, "Irak ile yaşanan Başika krizine değinen Erdoğan, Kusura bakma buradan çıkmam . Türkiye gel dediğinde gelen, git dediğinde giden bir ülke değildir" dedi.

Selalara dayanamayanlar vardı

15 Temmuz kanlı darbe girişiminde camilerden okunan selalara dahi dayanamayan ve müezzinlere saldıranları hatırlatan Erdoğan, "15 Temmuz gecesi salalar milletimizin kurtuluşuna çare için verildi. Onlara bile dayanamayanlar vardı. İzmir'de müezzzini tekme tokat dövenleri gördünüz. Onlar da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Niye sela veriliyormuş. Ya bunlar zaten geçmişlerinde malum, ezana tahammül edemeyenlerdir. Darbecilerin en ağır şekilde cezalandırılmalarını da bu kötü alışkanlığın selasını vermek için gerçekleştirmeliyiz." şeklinde konuştu.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaya - 8 yıl önce
mağdurr aranıyorsa işsiz öğretmenlere bakın.çağımızın köle gibi çalışanları karın tokluğunu