Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta bazı ülkelerin başbakanlarıyla görüştü

71. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu ABD Başkanı Obama'nın açılış konuşmasıyla başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta bazı ülkelerin başbakanlarıyla görüştü
20 Eylül 2016 Salı 21:53


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Theresa May ile görüştü.

ERDOĞAN, MAY'İ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 71. BM Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği New York'ta İngiltere Başbakanı Theresa May'i kabul etti.

ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili görüşme gerçekleştirme fırsatı da edindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu'na hitabı öncesinde İngiltere Başbakanı Theresa May ile bir araya geldi.

Görüşmede Türkiye-İngiltere ilişkilerinin yanı sıra terörle mücadele, mülteci krizi ve İngiltere'nin AB'den ayrılması konuları da ele alındı.

PAKİSTAN BAŞBAKANI ŞERİF'İ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 71. BM Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği New York'ta Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'i kabul etti.  71. BM Genel Kurulu görüşmelerine katılmak üzere ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili görüşme gerçekleştirme fırsatı da edindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu'nda gerçekleştireceği hitabı öncesinde Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile bir araya geldi. İkili görüşmede Türkiye-İngiltere ilişkilerinin yanı sıra küresel konular ele alındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.