Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na görev

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaleti olmadığını vurgulayarak görev verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na görev
08 Ağustos 2017 Salı 19:01

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda önemli açıklamalarda bulunan Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. 

Erdoğan tepkisini şöyle gösterdi:

"Ana muhalefetin başındaki zat bir Alman dergisine Türkiye'nin gidilmeyecek yer olmasından bahsediyor. Tabii üzerlerine gidilince de bu sefer 'Biz öyle bir şey demedik'. Bütün kayıtlar ortada, o dergi ortada. Kimi aldatıyorsun, kimi aldatacaksın. Zaten sizin hayatınız bu... Akşam başka sabah başka. Dürüstlük yok. Bizi aldatmanız mümkün değil. Onlarla beraber hareket ediyorsunuz.

Kılıçdaroğlu'na görev

Sözde Adalet yürüyüşü. Adaletin varsa Şişli çöpten geçilmiyor. Çünkü adalet yok. İzmir keza öyle. Kılıçdaroğlu tankların üzerine çıkarım diyordu. Tanklar havalimanında dururken neden kaçıp gittin Belediye Başkanı'nın evine. Neymiş Rabia terör örgütü simgesiymiş. Ana muhalefetin başındaki zata Rabia'yı öğrenme görevi veriyorum. Bunu öğrenene kadar cezalı."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.