Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hindistan'a FETÖ uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'daki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) nedeniyle uyarıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dost Hindistan'ın alacağı önlemlerle FETÖ'yü ülkesinden tamamen çıkaracağına inanıyorum. " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hindistan'a FETÖ uyarısı
01 Mayıs 2017 Pazartesi 14:29

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Hindistan'a ziyarette bulundu. Hindistan Başbakanı Modi ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Türkiye olarak terörle mücadelede Hindistan'ın yanındayız.Terör örgütlerinin hedefi yıldırmaktır. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar döktükleri kanda boğulacaklar.

Türkiye, Hindistan'ın harekete geçirilmeyi bekleyen bir potansiyeli olduğuna inanıyor. İki ülke arasında temas ve ticaret hacmimizi arttırmalıyız. İki ülkenin ticaret hacmini 10 milyar dolara çıkarmamız gerekiyor.  Paralarımızı kur baskısından da kurtarmanın gereğine inanıyoruz.

İstişarelerimiz sırasında 15 Temmuz gecesi demokrasimize kasteden FETÖ hakkında ayrıntılı bilgi verdim. Bu dünyanın en tehlikeli en gözü dönmüş terör örgütlerindendir. Dost Hindistan'ın alacağı önlemlerle FETÖ'yü ülkesinden tamamen çıkaracağına inanıyorum. Bilhassa Avrupa'da kültürel ırkçılığın ve yabancı düşmanlığının zehirli bir sarmaşık gibi toplum bünyesini sardığını görüyorum. Farklılıklarımızı bir tehdit değil zenginlik olarak görüyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.