Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diriliş Ertuğrul açıklaması

En çok takip edilen dizilerden biri olan Diriliş Ertuğrul için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diriliş Ertuğrul açıklaması
03 Mart 2017 Cuma 13:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür Şurasında ekranların en çok takip edilen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul için açıklama yaptı. Erdoğan,  "Televizyonun, internetin özellikle de sosyal medyanın kültürümüzü adeta yiyip bitirmesine göz yumamayız." diye konuştu.

İşte Erdoğan'ın Diriliş Ertuğrul açıklaması

Televizyonun, internetin özellikle de sosyal medyanın kültürümüzü adeta yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersine bu imkanları kendi kültürümüzü yeni kuşaklara aktarmann yolu olarak kullanmalıyız. Şimdi de Ertuğrul dizisi ülkemizin içinde ve dışında ilgiyle takip ediliyor. Benim torunlarım normali izlemekle kalmayıp tekrarını da izliyorsa demekki bunu kazanmışız. Demek ki bundan sonra da yatırımlarımızda bunlara yer vermeliyiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.