Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa'ya rest!

Cumhurbaşkanı yaptığı konuşmada Avrupa'ya 'Sen Kimsin? Türkiye'nin kaderi senin elinde değil.''dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa'ya rest!
14 Kasım 2016 Pazartesi 21:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de milli tarım projesi için düzenlenen törende konuştu. AB ile ilgili sert mesajlar veren Erdoğan, AB'ye üyelik müzakereleriyle ilgili olarak: ''Yıl sonuna kadar sabredelim, sonra millete gidelim.'' dedi. 

Erdoğan AB ile ilgili olarak şunları ekledi: "AB önce verdiği sözleri tutsun. Terör örgütü Avrupa'da cirit atıyor. Onlara her türlü desteği vereceksiniz, Türkiye'ye de müzakereler durdurulacak diyeceksiniz. Geç kaldınız ya, hemen kararınızı verin. Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra millete gidelim." dedi.

''ÇOBANLIK PEYGAMBER MESLEĞİDİR''

Erdoğan çobanlığın hafife alınacak bir meslek olmadığını belirterek, "Çobanlığı hafife almayın. Ben de çobanım. Çobanlığın felsefesini anlamayan yöneticilik yapamaz. Peygamberimiz şöyle buyuyor: Hepiniz çobansınız, hepiniz güttüklerinizden sorumlusunuz.''

''TERÖRE DESTEK VERENE DÜNYAYI DAR EDECEĞİZ.''

"Bu ülkenin askerini, polisini, korucusunu, kaymakamını, muhtarını, belediye başkanını, herhangi bir memurunu, vatandaşını öldüren terör örgütüne de onlara yardım ve yataklık eden, siyasi destek veren herkese de dünyayı dar etmezsek yazıklar olsun bize."

"Hamdolsun bugüne kadar hiçbir şehidimizin kanını yerde koymadık, koymayacağız. Mesele artık kanı yerde koyma, koymama boyutunu aşmıştır. Türkiye'ye ve Türk milletine yönelik her saldırıya, her ihanet girişimine öyle bir cevap vereceğiz ki bir daha kimse değil teşebbüs etmek, böyle bir niyeti aklından dahi geçiremeyecektir."

"Yeni güvenlik konseptimizde PKK'nın veya bir başka terör örgütünün, çapı ne olursa olsun, hiçbir eylemine karşı en küçük bir müsamaha, tereddüt yoktur. Tam tersine böyle bir durumda var gücümüzle terör örgütünün tepesine binecek, bilinen bilinmeyen ne kadar adamı, destekçisi, yardakçısı varsa hepsini de hukuk çerçevesinde hak ettiği cezaya çarptıracağız."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.