Çukurambar'daki Vergi Dairesi Başkanlığı'nda patlama! Valilikten son dakika açıklaması

Ankara Çukurambar'daki Vergi Dairesi Başkanlığı ek binasının kazan dairesinden patlama sesi geldi. Patlama sesi bir çok yerden duyuldu. Valilik patlamaya ilişkin son dakika açıklama yaptı.

Çukurambar'daki Vergi Dairesi Başkanlığı'nda patlama! Valilikten son dakika açıklaması
01 Şubat 2018 Perşembe 20:36

Ankara Çukurambar'daki Vergi Dairesi Başkanlığı ek binasının kazan dairesinde patlama olması korkuya neden oldu. Patlama sesi Ankara'nın bir çok yerinden duyuldu.

Mesai saati dışında gerçekleşen patlama için bölgeye polis, itfaiye ve ambulans ekipleri gönderildi. Konu ile ilgili Ankara Valisi açıklama yaptı. Sosyal medyada da gündem olan Ankara'daki patlama sesiyle ilgili açıklaamada valilik açıklamasında "O layın terör saldırısı olmadığı ve polisin olay yerinde incelemesini sürdürdüğü" bilgisi paylaşıldı. 

İlk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan yok.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.