CHP ve İYİ parti'den yeni plan! CHP'li milletvekilleri İYİ Parti'ye geçiyor

İYİ Parti'nın 24 Haziran'daki seçime girip giremeyeceği daha belirsizken CHP'den önemli bir adım geldi. CHP'li milletvekilleri istifa ederek İYİ Parti'ye geçecek.

CHP ve İYİ parti'den yeni plan! CHP'li milletvekilleri İYİ Parti'ye geçiyor
22 Nisan 2018 Pazar 13:29

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçim tarihini açıklamasının ardından partilerde hareketlilik başlamıştı. İYİ Parti'nin seçim belirsizliği sürerken CHP yeni bir planı ortaya koydu. Habertürk TV'deki habere göre CHP'den 15 milletvekili istifa ederek İYİ Parti'ye geçiyor. Bu adım ile İYİ Parti'nin grup kurmasıyla seçime girecek. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 20 milletvekilinin imzası yeterli oluyor.

Saat 16.00'da CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti'ye ziyarette bulunacak.

Konuya dair CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın, saat 13.30'da konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.  Bu açıklama esnasında CHP'den istifa edecek olan milletvekillerinin de Altay'ın yanında olması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 6 yıl önce
İş menfaate gelince her türlü ortaklık olabiliyor. Ne diyelim yazık.