CHP milletvekili İsa Gök, FETÖ avukatlığı yapacak!

CHP eski Mersin Milletvekili İsa Gök, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında tutuklanan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özgür Sanal'ın avukatlığını üstlendi.

CHP milletvekili İsa Gök, FETÖ avukatlığı yapacak!
17 Ağustos 2016 Çarşamba 10:25

CHP eski Mersin Milletvekili İsa Gök,  FETÖ soruşturmasında tutuklanan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sanal'ın avukatlığını üstlenmesiyle ilgili olarak, "Sanıyorum ki, Fetullah Gülen'in milletvekillerine karşı açtığı tek dava bana açtığı bu davadır. Şu anda Fetullah Gülen suç şebekesine karşı mücadele edilirken, kurunun yanında yaş yanmamalıdır. Müvekkilimin ailesini 30 yıldan fazla tanıyorum. Yapılan şey kesinlikle bir hata. Dolayısıyla bu kişinin kurunun yanında yaş hesabına yanmaması için mücadele veriyorum." diye konuştu.

Milletvekilliği yaptığı dönemde TBMM'deki konuşmasında Fetullah Gülen'e 'Çete' demesi nedeniyle tazminata mahkum edilen İsa Gök, 2011'de TBMM'deki konuşmasında gazeteci Ahmet Şık'ın tutuklandığını hatırlatarak, "Emniyet teşkilatı içinde örgütlenen Fetullah Gülen cemaati için cemaat, tarikat, çete, ne derseniz deyin ama hayırlı hiç bir kelimeyi kullanamazsınız. Bu Fetullah Gülen emniyet teşkilatına sızıyor, her birime giriyor" demişti.


Etiketler; #CHP #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.