CHP'li vekil Çetin Arık'a bıçaklı saldırı

CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık, Kayseri'de referandum çalışması yürütürken bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı. Alkollü olduğu iddia edilen saldırgan yakalandı.

CHP'li vekil Çetin Arık'a bıçaklı saldırı
06 Nisan 2017 Perşembe 16:40

CHP Kayseri Milletvekili, Dr. Çetin Arık, bugün Kayseri Talas'ta 16 Nisan referandum çalışmaları çerçevesinde İlçe Başkanı ve diğer partililerle esnaf ziyaretine başladı. Arık, bir petshop dükkanına da girdi.

Arık, dükkan sahibi Abdullah Ateş'e "Balıkların, çiçeklerin içinde ne güzel bir işiniz var" dedikten sonra kendisini tanıtı. Arık'ın CHP'li olduğunu duyan dükkan sahibi Abdullah Ateş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaretler savurmaya başladı. Sinkaflı küfürler de ettiği iddia edilen Ateş, CHP’lilerin saygılı olması için uyarısına üzerine “Ben size gösteririm” diyerek bir bıçak ile Arık'a saldırmak istedi.

Araya İlçe Başkanı Yalçın Maden ve danışmanların girerek saldırganı durdurdu.

Son anda önlenen saldırıyı görenler polise haber verdiği. Olay yerine gelen polis ekipleri Abdullah Ateş’i Talas Emniyet Müdürlüğün'e götürdü. Ardından Arık ve diğer partililerin de emniyete gittiği ve ifade işleminin devam ettiği öğrenildi. Bıçakla saldırdığı iddia edilen Ateş’in alkollü olduğu da iddia edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.