CHP'li üye: CHP Atatürk çizgisinden çıkmış

CHP'nin HDP ile aynı safta yer almasına CHP Bilecik Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil'den sert tepki geldi.

CHP'li üye: CHP Atatürk çizgisinden çıkmış
20 Kasım 2016 Pazar 20:05

CHP Bilecik Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, partisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP'nin son günlerde gösterdiği tutumdan dolayı sert açıklamalarda bulunan  Erdoğan Yeşil, CHP'nin HDP ile aynı safta yer almasının kabul edilemeyeceğini vurguladı.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Yeşil, "Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet bu ülkenin değişmez yapı taşlarından olduğu belirtti. Yeşil, “CHP Atatürk'ün ilke, inkılap ve fikirleri ile çağdaş medeniyet yolunda ilerlemesi için kurulmuştur. Bizleri partimize bağlayan ulu önderimiz Atatürk' tür. Lakin günümüzdeki CHP tamamen Atatürk çizgisinden çıkmış ya da çıkarılmıştır" dedi.

CHP'nin son günlerdeki tutumunu değerlendiren Yeşil, "Bugün ülkemizin en büyük sorunu olan PKK terör örgütü bağlantılı Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile aynı safta yer alması, destek çıkması, benim için kabul edilemez bir durumdur." ifadesinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.