CHP'li Özel'den flaş MHP iddiası

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, referandum hakkında ilginç iddialarda bulundu. Ayrıca Özel, referandum için düzenlenen anketlerde de 'hayır'ın önde olduğunu dile getirdi.

CHP'li Özel'den flaş MHP iddiası
19 Şubat 2017 Pazar 20:16

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Özgür Özel, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandumda Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki (MHP) büyük çoğunluğun 'hayır' oyu kullanacağını iddia etti.

Referandumda kararsızlar tarafından kullanılacak olan oyun belirleyici olduğuna vurgu yapan Özel, vatandaşların 'hayır' oyu vermesi için görevlendirildiklerini söyledi. Manisa Şehir Tiyatrosu'ndaki "Referanduma Hayır" konulu panelde konuşma yapan Özel, bir de referandum sürecinde yapılan anketlerde 'hayır' oyunun önde gittiğini ileri sürdü.   

Düzenlenen anketlerde "Kararımı değiştirebilirim" diyenlerin 'evet'e daha yakın olduklarını söyleyen Özel şunları söyledi:

- "Mesele yüzde 16'lık kararsızın ne diyeceğinde geliyor düğümleniyor. Bizim doğru bir dil, yüksek bir motivasyonla hiçkimseyi ötekileştirmeden, korkutmadan, üzmeden kaygılandırmadan hayıra ikna etmek gibi bir görevimiz var."

- "Biz son söyleyeceğimiz lafı baştan söylüyoruz. Seçilecek başkan Kemal Kılıçdaroğlu da olsa biz başkanlık sistemine karşıyız."
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.