CHP'li Özel'den Abdülhamid'in torunu Osmanoğlu'na ahlaksız sözler

Sultan 2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, geçtiğimiz gün ''Kılıçdaroğlu diyor ya, 'Neyinize yetmedi parlamenter sistem' diye. Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık. O yüzden biz başkanlık sistemine evet diyoruz" diyerek referanduma 'EVET' diyeceğini belirtmişti. Osmanoğlu'nun bu açıklamasının ardından karşılık veren CHP Milletvekili Özgür Özel, seviyesiz ifadeler kullandı. 

CHP'li Özel'den Abdülhamid'in torunu Osmanoğlu'na ahlaksız sözler
01 Şubat 2017 Çarşamba 21:26

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, anayasa değişikliğine ilişkin referandumda 'evet' oyu vereceğini açıklayan Sultan 2'nci Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu hakkında ahlaksız sözler sarf etti.
Nilhan Osmanoğlu: 'Canımıza yetti.'

 "Parlamenter sistemde yaşadığımız zorluklarla ilgili birçok örnek verebiliriz. Cumhurbaşkanımız okuduğu şiir yüzünden siyasi yasaklı hale gelmedi mi? İmam Hatipler kapatıldı, başörtülü kızlarımızı yerlerde sürüklediler. Bu parlamenter sistem yüzünden. Bu mu demokratik ülke? Kılıçdaroğlu diyor ya, 'Neyinize yetmedi parlamenter sistem' diye. Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık. O yüzden biz başkanlık sistemine evet diyoruz" demişti.

Nilhan Osmanoğlu'nun sözlerini çarpıtmakla yetinmeyen Özgür Özel, iğrenç ifadeler kullandı. "Sen Atatürk'e dil uzatıyorsun ya. Eğer Atatürk olmasaydı sen mutlaka yine yaşardın" diyen Özel, "Ama hangi sarayın, hangi odasında, hangi kafesin altında dedenin, babanın uygun gördüğü, hangi paşanın kaçıncı karısı olurdun onu bir düşün" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat - 7 yıl önce
özgür özel ,biraz edebli ol edebli... Bu vatanın her Ferdi fikrini beyan eder, eleştirisini yapar ve yapmalı,fakat bu eleştiriler bir edep çerçevesinde olmalı.
Şimdi sizin bir hanimefendi üzerinden tüm (özgür iradesiyle sandıkta evet diyecek )vatandaşlara edep sınırlarını aşan bu tavrınıza karşı bütün ecdat bilhassa Atatürk yüzünüze tükürürdü...