Cemil Çiçek’ten çarpıcı tespitler!

TBMM eski Başkanı Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, SADED tarafından hazırlanan 'ABD-Avrupa-Ortadoğu üçgeninde Türkiye’nin gelecek Planı' konulu konferansa katıldı. Çiçek, konuşmasında gündeme ilişkin önemli konulara değindi.

Cemil Çiçek’ten çarpıcı tespitler!
02 Kasım 2017 Perşembe 23:15

1 Kasım Çarşamba günü Stratejik Akıl ve Düşünce Eğitimi Derneği’nin (SADED) düzenlediği konferansa konuşmacı olarak katılan TBMM eski başkanı Cemil Çiçek çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
Ankara Keçiören Estergon kalesinde gerçekleşen programda Cemil Çiçek “İslam ülkelerinin tamamında ve ülkemizde üç tür problem var. Birincisi kayıtsız ekonomi, ikincisi kayıtsız siyaset üçüncüsü de kayıtsız din anlayışıdır.” dedi.

Bu kavramların İkisinin kendisine ait olduğunuza vurgulayan Çiçek, “İslam toplumlarının gelişememesi, bu üç konuda şeffaflık olmamasından kaynaklanmaktadır” dedi.

“ABD-Avrupa-Ortadoğu üçgeninde Türkiye’nin gelecek Planı” konulu konferansta; 52 yıllık siyasi hayatında yaşadığı tecrübeleri aktaran Çiçek, “ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar, bulunduğumuz Coğrafi konumdan kaynaklanmaktadır. Ortadoğu ile Avrupa arasındaki enerji koridoru olmamız, petrol ve doğalgaz boru hatlarının ülkemizden geçiyor olması önemli bir güç oluşturmaktadır” dedi.

“Kuran-ı Kerim’in anlaşır olduğunu ve okunması gerektiğini, Allah’ın insanlara akıl verdiğini başkalarının peşine düşmenin ve sonrasında ‘ben hata yaptım’ demenin doğru olmadığını” söyledi.

Program sonunda SADED Başkanı İlhan Eranıl’ın çiçek takdimi esnasında; Cemil Çiçek’in “Ben zaten Çiçeğim onu başkasına verseydiniz” demesi salondaki dinleyicileri güldürdü. Konferansa 22. Dönem Siirt Milletvekili Öner Gülyeşil’de katıldı.

TBMM eski Başkanı Ankara Milletvekili Cemil Çiçek

SADED Başkanı İlhan Eranıl

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.