Cemevine saldırı

GAZİANTEP’te Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri önceki akşam terör örgütü DAEŞ üyesi bir kişiyi gözaltına aldı.Şüphelinin cemevine yönelik bombalı saldırı hazırlığında olduğunu belirleyen polis alarma geçti. 

Cemevine saldırı
18 Eylül 2016 Pazar 18:16

GAZİANTEP’te Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri önceki akşam terör örgütü DAEŞ üyesi bir kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelinin üzerinde Düztepe Mahallesi’nde içerisinde Alevi Kültür Dernekleri’nin de bulunduğu cemevinin ve bölgenin farklı açılardan çekilmiş fotoğrafları ele geçirildi. Şüphelinin cemevine yönelik bombalı saldırı hazırlığında olduğunu belirleyen polis alarma geçti. 

Düztepe Mahallesi’ni zırhlı araçlarla güvenlik çemberine alan polis, cemevinin bulunduğu Bilal Ertürk Sokak ile buraya çıkan çevresindeki sokakları yaya ve araç trafiğine kapattı. Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin güzergâhı değiştirildi, cemevinin bulunduğu sokaktaki esnafın dün işyerlerini açmalarına izin verilmedi. Cemevinin bulunduğu sokakta, özel harekât polisleri zırhlı araçlarla görev yapıyor. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.