Bursa'daki deprem tüm Marmara'da hissedildi

Bursa'nın Gürsu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen depremin sarsıntısı İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.

Bursa'daki deprem tüm Marmara'da hissedildi
07 Haziran 2016 Salı 09:28

Bursa'nın Gürsu ilçesinde saat 07:09'da meydana gelen deprem 4.4 şiddetinde gerçekleşmesinin ardından artçı depremlerde meydana geldi. Bursa'da meydana gelen depremin sarsıntısı İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü açıklamasında, sabah saat 07:09'da meydana gelen depremin merkez üssü Bursa'nın Gürsu ilçesi olarak bildirirken yerin 13.3 kilometre altında meydana geldiğide belirtildi.

Kandilli Rasathanesi internet sitesindeki  4.6 olarak gözüken deprem Bursa'da büyük paniğe neden oldu. Depremin ardından şiddetleri 2.1 ile 3.3 arasında değişen 6 artçı depremin ikisinin üssü Osmangazi ilçesi olurken 4 artçı depremin üssü ise Gürsu ilçesi oldu. 


Etiketler; #Deprem
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.