Böyle ihanet görülmedi, Savcının eline şehit kanı bulaştı

Terör örgütü PKK ile paralel devlet yapılanması FETÖ'nün işbirliği gün yüzüne çıktı. Bingöl'de terör eylemi hazırlığında olan ve polis tarafından yakalanan Haşim Ö.'yü paralel savcı emniyete gelerek serbest bıraktırdı. Serbest kalan PKK'lı terörist Haşim Ö. Van'da polis memuru Yusuf Diri'yi şehit etti.

Böyle ihanet görülmedi, Savcının eline şehit kanı bulaştı
27 Mayıs 2016 Cuma 11:05

Devlet terör örgütü PKK ile mücadele ederken, diğer taraftan devletin içine sızan ve PKK ile hareket eden FETÖ/PDY mensuplarıyla uğraşıyor. Bingöl'de canlı bomba eylemi düzenlemek üzereyken yakalanan bir PKK'lı terörist, paralel savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Serbest kalan azılı terörist Van'da bir polis memurunu şehit etti. Bingöl'de son 2 yılda 700'e yakın yakalanan teröristin 600'e yakının savcı tarafından serbest bırakılmış.

Vatana ihanetin en gerçekçi öğrenklerinden birinin gösteren FETÖ- PDY oluşumu, terör örgütü PKK ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne saldırıyor. Bingöl polisi canlı bomba olduğu öğrenilen Haşim Ö.'yü yakalayarak emniyete götürdü. Terörist Haşim Ö.'nün yakalandığını öğrenen savcı, gece saat 02.00 sıralarında emniyete gelerek, teröristin serbest bırakılması talimatını verdi. Böylelikle yakalanan canlı bombanın paralel yapının savcısı tarafından serbest bırakıldığı ortaya çıktı. 

Terör örgütü PKK'nun YDG-H sorumlsu olan Haşim Ö. Bingöl'de eylem hazırlığındayken yakalanmıştı. Paralel savcının serbest bıraktırmasıyla, Bingöl'de deşifre olan Haşim Ö. Van'a geçti.  Van Emniyeti Haşim Ö.'yü takibe alırken, Haşim Ö ve beraberindeki terörist grup Van Milli Eğemenlik Caddesi üzerinde yer alan eski Askerlik şubesi önünde polisle çatışmaya girdi. Yaşanan çatışmada polis memuru Yusuf Diri  şehit olurken, azılı terörist Haşim Ö. çatışmada etkisiz hale getirildi. Yapılan kriminal incelemede Diri'yi şehit eden silahın Haşim. Ö. tarafından ateşlendiği belirlendi. 

Böylece paralel devletin savcısı, Kandil'den talimat alan ve terör örgütü PKK'nın şehir eylemlerini gerçekleştiren, Polis memuru Yusuf Diri'yi şehit eden  PKK'lı terörist Haşim Ö. yü serbest bırakarak, polis memurunun şehit olmasına neden oldu. Savcı U.M. şuanda Bingöl Cumhuriyet Savcısı olarak görevine devam ediyor.


Etiketler; #van #Bingöl
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.