Boşanma fetvası da işe yaramadı

15 Temmuz darbe sonrası bir çok asker eşinden boşandı. Eşlerinin deşifre olmaması için yapılan boşanmalar tek tek inceleniyor.

Boşanma fetvası da işe yaramadı
20 Ağustos 2016 Cumartesi 19:20

FETO üyelerinden pek çoğu Türk Silahlı Kuvvetlerinden 400'e yakın asker eşlerinden boşanarak mal varlıklarına el konulması ihtimaline karşı tedbir aldılar. Boşanmadan önce mal varlıklarını eşlerinin üzerine geçiren askerlerin boşanma davaları inceleniyor. 
Fethullahçı terör örgütüyle bağlantılı kişilerin boşanma dosyaları tek tek inceleniyor. Son beş yıldaki mal varlıkları ve banka hesaplarının da envanteri çıkarılacak. Bu süreçte boşanma gerekçesiyle eşlerine mal varlıklarını devrettikleri ortaya çıkarsa o mallara da el konulacağı bildirildi. Boşandıkları halde hala evde yaşayan eşler hakkında da yardım ve yataklıktan işlem yapılacağı biliniyor.
15 Temmuz sonrası yapılan boşanma başvuruları da inceleniyor.Örgüt bağlantısı olduğu düşünülen kişiler tarafından yapılan başvurular durduruldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.