Bodrum yine sallandı - Deprem...

Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde bugün art arda depremler meydana geldi. Kandilli Rasathanesi son depremlerle ilgili bilgi verdi. İşte yeni gerçekleşen depremle ilgili detaylar...

Bodrum yine sallandı - Deprem...
13 Ağustos 2017 Pazar 16:18

Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçeleri başta olmak üzere 4.8 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Depremle ilgili Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü konuya açıklık getirdi. Edinilen bilgiye göre,merkez üssünü Milasın, Bodrum sınırındaki Beyciler Köyü olarak saptadığı deprem saat 14.16'da meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem başta Bodrum olmak üzere Muğla ve çevre illerde de hissedildi.

Yüzeyde meydana geldiği için Bodrum ve Milas ile yakındaki yerleşim merkezlerinde şiddetli hissedilen depremle birlikte halk sokaklara fırladı. Yetkililer ilk belirlemelere göre can kaybı ve hasarın olmadığını söyledi.

Bodrum'da saat 15.28 de 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildiğini bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.